Laura piswoest als ze erachter komt hoe Post NL haar pakketje heeft bezorgd

Toen Laura van Tongeren zag hoe haar pakketje was bezorgd, kon ze haar ogen nauwelijks geloven. Het pakketje lag namelijk gewoon in de gang terwijl ze voor niemand de deur open had gedaan. Ze is woedend en schreef heel boos het volgende stuk op Facebook. Wat vind jij er van? Lees hieronder haar stuk:

”Beste PostNL,

Ik wil graag mijn beklacht doen over het feit dat ik het zeer bijzonder vind dat jullie bezorgers zulke pakketten door de brievenbus krijgen! Graag wil ik tekst en uitleg hoe dat kan.
Ik krijg hier een beetje Harry Potter gevoelens bij, de knight bus. Er vanuit gaand dat Harry Potter een fantasieverhaal is, en zo’n pakket dus met geen mogelijkheid door een brievenbus past, betekend dat dus dat mevrouw of meneer zich onrechtmatig toegang heeft verleend tot onze woning om 13:04 uur (volgens uw mail, moment van bezorgen)
Naast dat het onbeschoft, asociaal, strafbaar is en ga zo maar door! Heeft het ook een effect op mijn gevoel van veiligheid in mijn eigen woning.
Je woont in een dorp, waar nooit wat gebeurt, je bent thuis en je kind loopt buiten nog even te ravotten voor hij weer naar school moet (vandaar ook dat touwtje uit de brievenbus!).
Dat touwtje hangt daar dus met een reden, zodat de kinderen in en uit kunnen lopen zonder dat je als ouder in 10 minuten tijd 5x naar de voordeur moet lopen omdat er weer 1 moet plassen, dorst heeft of ze weer eens ander speelgoed moeten hebben.
Ik heb ook nergens bij de voordeur een bordje hangen dat iedereen welkom is hier in huis en dat ze zichzelf toegang mogen verlenen door middel van het touwtje, zelfs niet een deurmat met welkom erop! Want, niet iedereen is welkom hier. Ik kan mij dan ook niet indenken dat ik op wat voor manier dan ook deze mevrouw of meneer uitgenodigd heb om binnen te treden. Ik was gewoon thuis, de deurbel werkt zoals hij hoort te werken en hij hangt ook nog eens niet verstopt! U zult dan ook begrijpen hoe verbaasd ik was, dit pakketje midden in de gang aan te treffen.

Ik moet toegeven het gebeurt vast niet vaak dat inbrekers (zo zie ik deze bezorger) niets meenemen en iets anders bezorgen dan rommel. Maar u kunt begrijpen dat dit een absolute no go is, en ik overweeg om naast deze klacht ook nog andere stappen te ondernemen.

Met vriendelijke groet,
Laura van Tongeren