Verdachte van Parsa zijn moord bekent! Vertelt motief!

Een van de verdachten die vastzat op verdenking van moord op Parsa Maboud aka de MOB guy heeft bekent! De 24-jarige Sidar D. uit Dordrecht heeft bij de politie verklaard Parsa te hebben vermoord. Dat heeft zijn advocaat gezegd vanochtend.

Het motief voor de liquidatie zou een drugsroof zijn geweest, zo meldt het AD, maar of Sidar D. zou zijn beroofd van de drugs of dat hij in opdracht van een ander handelde is niet bekend. Hij verklaart uit zelfverdediging te hebben gehandeld en zegt dat hij al geruime tijd door Parsa werd bedreigd. Hij meent dat één van Parsa’s vrienden een wapen tevoorschijn waarop hij zelf ook een wapen trok en schoot. Hoe het kan dat dan Maboud werd geraakt en niet zijn vriend, is niet duidelijk.

Sidar D. wilde vanochtend zelf wat zeggen maar toen de nabestaanden van Maboud op de publieke tribune zo veel tumult maakten zweeg hij. Hij verklaarde wel bij de inhoudelijke behandeling van de zaak te zullen praten.

De Rotterdammer Hüseyin C. zou ook betrokken zijn bij de moord volgens jusititie. Hij was de bestuurder van de auto en beweert niet te hebben geweten dat zijn vriend van plan was Parsa te vermoorden. Hij zegt zelfs achter het stuur van zijn auto te zijn weggedoken toen hij schoten hoorde.

Hieronder meer info in de video: