Het lijkt er echter op dat de 36-jarige rapper Ali B geen waarde hecht aan merkkleding, zo vertelde die in een gesprek met Grazia.

Met een vermogen van ongeveer 2,5 miljoen heeft hij genoeg geld om merkkleding te kopen. Hij zegt zelf ook dat hij het “het financieel gezien van alle rappers in Nederland het beste doet”.

Het lijkt er echter op dat de 36-jarige rapper Ali B geen waarde hecht aan merkkleding, zo vertelde die in een gesprek met Grazia. “Natuurlijk zie ik al die rappers met dure kleding en merktassen lopen. En dan denk ik ook weleens: moet ik dat niet ook doen?” Als die ook maar de neiging krijgt om merkkleding te kopen dat krijgt de rapper een stemmetje in zijn hoofd die hem vertelt dat hij “gebrek aan karakter heeft”.

“Mijn kleren zijn bijna allemaal van Zara of H&M, ik loop niet veel in merkkleding”. “Dan denk ik: wat ben je voor zielige gast joh? Heb je dat nodig? Kun je het niet meer op persoonlijkheid? Moet je compenseren met dure kleren? En dat stemmetje is bij mij zo luid dat ik het niet kan negeren.”

Daarom voelt het voor de rapper, die momenteel ook te zien is in de film Patser, “zwak als hij zich daaraan toegeeft”. “Dus dan ga ik toch maar weer naar de Zara”.