39-JARIGE MAN VERLAAT ZIJN VROUW VOOR EEN POP: VRIJEN MET MIJN POP IS ZOVEEL BETER DAN MET MIJN VROUW

Onlangs waarschuwde wetenschappers al voor een ommekeer op seksueel gebied met de opkomst van sekspoppen. Des te realistischer deze worden, des te groter de kans dat echte seks voor sommige mensen op de achtergrond zal verdwijnen. Voor een man in Botswana is het al zover.

Passionele seks met sekspop
De 39-jarige Paellas Mohul was het kotsbeu dat zijn vrouw nog zelden van bil wou gaan en wanneer het dan gebeurde was het allesbehalve passioneel. Hij besloot om dan maar een sekspop aan te kopen ter waarde van 2.500 euro. Nadat hij meerdere stomende nachten had gedeeld met deze pop besloot hij om zijn vrouw en moeder van zijn vier kinderen buiten te gooien. Zijn nieuwste seksspeeltje bevredigd hem namelijk op elke mogelijke manier.

Paellas beloofde nog wel dat hij zijn vrouw en kinderen financieel zal onderhouden, maar hij wil dus voor het overige alleen zijn met de sekspop. De Botswanees hoeft voor de rest van zijn leven ook geen vrouwen meer zegt hij: “Echte vrouwen zitten toch maar vol met ziektes en zijn enkel maar uit op je geld.”