Nachtclub Club One, voorheen No Limit nog maar net open en nu alweer beschoten

Nachtclub Club One, voorheen No Limit, in Zoetermeer is gisteravond beschoten. Er zitten zeker 20 kogelgaten in de voordeur, maar er is niemand gewond geraakt. Er waren geen bezoekers aanwezig toen de club werd beschoten.

De Grand Opening stond gepland op 16 feb maar dat ging niet meer door, dat werd afgelast. 9 maart was het eerste feest maar het feesten hield weer snel op.

Er is vannacht waarschijnlijk een automatisch wapen gebruikt, maar de politie wil dat niet bevestigen. Er is wel de hele nacht onderzoek gedaan naar het incident. Het is dus ook nog niet duidelijk wie er achter de beschieting zit, of wat de reden is. Het is wel duidelijk dat er een partij is die niet blij is met de heropening van de club en er nu alles aan doet om het dicht te houden.

Kort na de beschieting brandde een motor uit op 1,5 kilometer van de nachtclub. De politie onderzoekt of er een verband is met de schietpartij.

No Limit
Club One is de opvolger van Club No Limit. Die nachtclub werd door burgemeester Aptroot van Zoetermeer gesloten vanwege geweldsincidenten. Na een half jaar mocht de club weer open, maar de burgemeester trok de drank- en horecavergunning in.

De Nederlands-Marokkaanse crimineel Mustapha ‘Mous’ F. zou voorheen geld hebben gestoken in de Zoetermeerse club No Limit. Volgens Vugts, één van de best ingevoerde journalisten in de Amsterdamse onderwereld, is de Zoetermeerse club ‘geliefd onder criminelen’.