Politie gooit beelden Mocro-Maffia killer online!


De politie heeft in overleg met het Openbaar Ministerie beelden vrijgegeven van de man die verdacht wordt Reduan Bakkali te hebben doodgeschoten. Uit de beelden blijkt dat de schutter., die zich voordeed als sollicitant, met een pistool in zijn achterzak het pand inliep. Hij en twee handlangers werden afgelopen weekend aangehouden.

Politie Amsterdam eo✔@Politie_Adam

Onderzoek schutter liquidatie Reduan B. https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/3/05-kleding-schutter.html … via @Politie

08:07 - 3 apr. 2018

Onderzoek schutter liquidatie Reduan B.

politie.nl

Informatie over Twitter Ads en privacy

 

Op de beelden is de schutter voor en na de liquidatie te zien. Het pistool in zijn achterzak is door de politie onherkenbaar gemaakt. Wel is te zien dat hij na de moord hard het pand uit rent. De politie is nog op zoek naar de kleding die de schutter tijdens de liquidatie droeg.

Op vijf foto’s van een bewakingscamera die de politie nu heeft vrijgegeven is de kleding duidelijk zichtbaar. Het gezicht van de verdachte is niet te zien.

“Mogelijk bevatten deze kleren belangrijke sporen,” zegt een woordvoerder van de politie Amsterdam.

De politie is naast de kleding van Shurandy S. op zoek naar informatie over een zwarte Seat met het kenteken 45-XK-SX. Deze auto is de dag voor de liquidatie van Hilversum naar Amsterdam gereden. Later die dag is dezelfde route afgelegd.

 
Laatste artikelen