- Man vindt zijn verdwenen auto, 20 jaar terug nadat hij het had gemeld!" />

 

" />

Man vindt zijn verdwenen auto, 20 jaar terug nadat hij het had gemeld!

Man vindt verdwenen auto, 20 jaar nadat hij het had gemeld!

Een Duitse man is herenigd met zijn verdwenen auto – 20 jaar nadat hij hem kwijt was. We hebben het allemaal gedaan – je gooide iets neer en ging op pad om iets anders te doen, maar tegen de tijd dat dat is gebeurd, ben je compleet verloren en heb je geen idee waar het is.

Denk aan de film Dude, Where’s My Car? en stel je dan voor dat het twee decennia duurt. Dat geeft je een beetje een glimp van het leven van deze gast. De anonieme man, die anoniem wil blijven, liet zijn Volkswagen Passat geparkeerd in een garage in een industrieel gebouw in Frankfurt in 1997.

Nadat hij het niet kon vinden op het moment dat hij aangifte deed van diefstal en de politie op pad stuurde om ernaar op zoek te gaan. Wel nu, nu hebben de autoriteiten het gevonden, precies op de plek waar hij het achterliet. Hij zag er duidelijk niet zo moeilijk uit.

De Duitse krant Augsburger Allgemein meldde dat de eigenaar van de auto – die nu 76 jaar oud is – is gereden om zijn voertuig met zijn dochter op te halen. Het slechte nieuws is dat de auto niet meer werkt en weigerde te starten. De lokale autoriteiten van Frankfurt zeiden: “De auto kan niet meer worden bestuurd en zal naar de schroothoop worden gestuurd.”

Bekijk hieronder ter enige indicatie: