Na 35 jaar huwelijk en 9 kinderen blijkt dat men altijd onvruchtbaar was

Een man heeft net gerechtigheid in Kenitra gegrepen om een ​​scheiding van zijn vrouw te eisen en het verbreken van alle familiebanden met de 9 kinderen van het paar. Hij had net de schok van zijn leven en ontdekte dat hij onvruchtbaar was en dat zijn vrouw hem al 35 jaar bedroog!


 
Geconfronteerd met een bittere en pijnlijke realiteit, is het minste dat we kunnen zeggen dat er mannen zijn die weten hoe ze koel moeten blijven. Waar anderen een schandaal hadden gecreëerd, of zelfs een bloedbad veroorzaakten, is hier een man die na 35 jaar huwelijk plotseling leert, maar stoïcijns, dat hij geen vader kan zijn, en dat zijn vrouw negen kinderen op zijn rug legde, waardoor hij geloofde dat het zijn nakomelingen waren.

 

Volgens de feiten door de dagelijkse gemeld Al Massae deze maandag, 16 april volgt een overleg met een uroloog banaal, dat ongelukkige inwoner van Sidi Slimane ontdekt dat hij een grote waterpokken testis niveau rechts, waarvan hij erkent dat hij het gedurende 50 jaar het meest normaal heeft gepresenteerd, zonder ooit te hebben geleden, noch wist wat het precies was. Maar de dokter zal hem vertellen dat deze pathologie de oorzaak is van zijn onvruchtbaarheid ... hij die trots was dat hij negen kinderen in zijn familieboekje had.

 

De krant zegt dat de greep kopieën van verdere analyse dat een dergelijke onvruchtbaarheid bevestigd, de man koos voor een meer sedately advocaat in de wereld, alvorens te klagen bij de procureur des Konings bij het hof van beroep Kenitra wegens overspel tegen zijn vrouw en om legaal een verband te verbreken tussen hem en zijn "valse kinderen".

 

Leraar van beroep, de man wiens ongeluk geschokt elke mening Gharb Beni Hssen, zei dat hij een aantal van echtelijke ontrouw vermoedens van zijn vrouw, getrouwd had al in 1983, maar nooit op het punt van te geloven dat ze haar huis regelmatig zou opfleuren met kinderen die niet zo legitiem zijn als dat.