Dj in elkaar geslagen vanwege Despacito

Sinds afgelopen zomer zijn we het nummer Despacito  stiekem allemaal zat.  Maar de DJ die het nummer draait in elkaar slaan gaat wel heel ver.

 

Gewaarschuwd

Op Ibiza is een dj afgelopen weekend in elkaar geslagen door een groep jongeren, zo melden verschillende sites, o.a. De Telegraaf. Ze waren het zat dat hij continu de zomerhit Despacito van Luis Fonsi draaide. De beveiliging kon de dj en de groep nog net uit elkaar halen en voelde zich genoodzaakt de politie erbij te halen. Een van de jongens verklaarde volgens There Is News dat de dj al de hele avond Despacito aan het draaien was en dat ze hem gewaarschuwd hadden om daarmee te stoppen. De dj zou de groep uitgedaagd hebben door juist nóg vaker het nummer te draaien.

10 keer

Toen ze het nummer vervolgens voor de 10de keer hoorde, was het klaar. Ze gingen naar hem toe ’om hem even flink in elkaar te meppen’. Ondanks dat de politie begrip toonde dat ze Despacito flink zat waren, kregen ze toch een aanklacht aan hun broek. „Je kan niet op deze manier je problemen oplossen.”