Meisje valt enorm veel af als haar vriend vreemdgaat


Er gaat niets boven een ex die vreemdgaat om fitheid te motiveren. Of het goed is of niet, er is iets aan het willen laten zien, wat het gemakkelijker maakt om te trainen.

Zelfverzekerder en gezonder

Welsh student Shanai Martin zakte van een maat 42 naar een maat 36 in slechts negen maanden na een breuk met haar vals spelende ex-vriend, en zegt nu dat ze zich zelfverzekerder en gezonder voelt.

Mentaal heel ziek

Shanai twitterde over haar transformatie: “9 maanden later en een paar maanden minder. Grote dank aan mijn ex die vreemdging voor het leveren van de motivatie voor een opknapbeurt. ”

Shanei vertelde aan Unilad haar verhaal: “Dus ik was drie jaar met mijn vriend, ik ontdekte dat hij me had bedrogen en afspraken had gepland met een ander meisje dat hij in Cardiff had ontmoet, ik was verdrietig!

Ik had een reis van vier weken naar Thailand geboekt een paar dagen later met hem, dus we gingen nog steeds als vrienden, maar daarna heb ik gewoon mijn best gedaan om er overheen te komen.

Ik werd mentaal heel ziek na de zelfmoord van mijn vader, dus het was een grote klop op mijn geestelijke gezondheid. Ik verloor mijn eetlust volledig, maar begon ook dingen te doen zoals naar het werk lopen, enz. Gewoon kleine dingen echt.

Ik merkte dat ik veel actiever was en dat het gewicht gewoon wat afging, een stress-ding dat ik denk dat het geweest moet zijn?

Ik geloof dat het een genezer is en ik had nooit gedacht dat ik over hem heen zou komen, maar ik ben nu met iemand die 10 keer beter is dan hij nu, die mij een stuk beter behandelt en ik ben zo veel gelukkiger met mezelf!”

 
Laatste artikelen