Rico Verhoeven over nieuw gevecht tegen Badr Hari: Wil hem afmaken!


Vandaag werd bekend dat Rico Verhoeven een wedstrijd tegen Badr Hari eist van GLORY voordat hij zijn contract daar gaat verlengen. Rico heeft nu tegen RTL Nieuws opheldering gegeven. Hij reageert en vindt dat de fans de rematch verdienen.

“De mensen willen deze wedstrijd zien. Doordat Badr Hari in de vorige wedstrijd al na twee rondes moest opgeven, werd het een grote tegenvaller voor het publiek. Zij verdienen meer dan dat. Na zo lang wachten wordt het nu weleens tijd om de tweede wedstrijd door te laten gaan.” zo meldt Rico o.a.

Over Badr’s schorsing en doping gebruik in de sport zegt hij: “Als je doping gebruikt heb je meer kracht en sla je harder, zo kun je iemand dus echt in gevaar brengen. Hij wordt gestraft voor zijn daden, dat is niet meer dan logisch. Een schorsing van 19 maanden is een goeie straf. Een veel langere straf vind ik niet nodig. Dat kan een carrière verpesten, dat gun je niemand. ”

Rico wil Badr afmaken!
Over wat voor wedstrijd het wordt: “Het moet een knaller worden. De wedstrijd mag van mijn oneindig lang doorgaan. Vijf volle rondes is wat het publiek verdient. Mijn doel is om hem af te maken.”

Hieronder GLORY kickboksers Tyjani Beztati en Yousri Belgaroui over de droom rematch en hun matches:

 
Laatste artikelen